NL  | FR

Automatic time

Koffieautomaten

Snack- of frisdrankautomaat

Watercoolers

Wil je bij jou op het werk graag een automaat die een gekoelde frisdrank aanbiedt of waar je een assortiment aan snacks kan in terugvinden, dan ben je aan het juiste adres.

Neem via ons contactformulier op deze website contact met ons op en wij bellen je op voor een aangepaste offerte.

Naast de koffieautomaten kan je ook watercoolers aangesloten op de waterleiding in ons assortiment terugvinden. Wil je net dat tikkeltje meer? Dan kunnen we je ook een watercooler met spuitwater aanbieden.

AUTOMAAT OP MAAT?

Ons assortiment

© Chips Service     Houtweg 48   |   1140 Brussel - Bruxelles   |   T +32 (0)2 215 68 03   |   F +32 (0)2 215 69 12   |   info@chips-service.be

Chips Service biedt koffieautomaten aan en dit zowel om te huren als om aan te kopen. Je bent hierbij zelf vrij om je koffie binnen het assortiment te kiezen. Of het nu om een automaat voor de cafetaria gaat die verschillende keuzes moet aanbieden of een automaat voor de vergaderzaal voor heerlijke zwarte espresso’s: wij kunnen je zeker verder helpen.

Ben je op zoek naar een koffieautomaat, watercooler, snack- of frisdrankautomaat om te kopen of te huren? Contacteer ons dan zeker!

Wij komen bij je langs en stellen het toestel voor dat aan jouw vraag voldoet met een service op maat.