NL  | FR

Coffee break

Bonen

Cafitesse

Met koffiebonen kies je voor de ultieme koffiebeleving, een heerlijke kop koffie met dat lekkere schuimlaagje. Zachte of sterke smaak, dat kiest je zelf.

Met Cafitesse kies je voor een kwaliteitsvolle koffie die op zeer snelle en eenvoudige wijze wordt gezet. Deze wijze van koffiezetten is uniek en wordt enkel aangeleverd door Douwe Egberts.

Gemalen koffie

Fresh Brew

Instant

Grote hoeveelheden lekkere koffie maken? Met onze gemalen koffie kan je op gemakkelijke wijze grote hoeveelheden lekkere koffie maken. Deze koffie is verkrijgbaar in verschillende blends waardoor je op elk moment van de dag een kopje koffie kan zetten dat aan je behoeften voldoet.

Fresh Brew-koffie wordt gezien als het grote broertje van de gewone gemalen koffie en is ideaal voor verkoopautomaten. Met deze koffie kan je een lekker traditioneel kopje zetten.

Gaat je voorkeur naar een snelle bereiding   met een makkelijk onderhoud van de automaat nadien? Dan adviseren wij instant koffie.

ONTDEK ONZE AUTOMATEN

Wat mag er bij de koffie?

Bij koffie en thee hoort meestal een schepje

suiker of een wolkje melk, keuze genoeg wat ons betreft!

Ons assortiment

© Chips Service     Houtweg 48   |   1140 Brussel - Bruxelles   |   T +32 (0)2 215 68 03   |   F +32 (0)2 215 69 12   |   info@chips-service.be

Koffie is net zoals kleur. Het smaakt voor iedereen anders en elke persoon

heeft zijn eigen voorkeur. Wil je een koffie met een schuimlaagje,

een kleine straffe espresso of liever een melange met cacao of melk? Hieronder kan je een aantal van de koffies terugvinden die wij kunnen aanbieden: