NL  | FR

Hygienic

Naast de inrichting van je coffeecorner en alle benodigdheden en lekkers voor de koffiepauze, kan Chips Service ook je sanitaire ruimtes invullen. Bij ons kan je terecht voor de hele range Tork-dispensers en de bijhorende vullingen. Wij komen graag naar je toe om samen de oplossing te vinden die volledig aan je behoeften voldoet.

Handpapier

Toiletpapier

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan voor het handpapier in de sanitaire ruimtes: je kan kiezen voor papier op rol maar ook voor intergevouwen of C-gevouwen papier. Hierbij kan je dan kiezen voor witte, zwarte of aluminium dispensers.

Bij Chips Service kan je kiezen voor gevouwen toiletpapier om verspilling tegen te gaan, op grote rol of voor de klassieke, kleine wc-rol.

Zeep

Tork-oplossingen voor de werkplaats

Hygiëne wordt steeds belangrijker in onze maatschappij. Tork komt absoluut tegemoet aan die behoefte met zijn antibacteriële zepen en heerlijk geurende en huidvriendelijke schuimzepen.

Voor het schoonmaken van de kitchenette of om de handen af te drogen in het magazijn, raden wij een Tork Wiper aan. Het assortiment is hierin zeer uitgebreid waardoor er voor iedere soort werkplaats een ander papier kan aangeboden worden.

Tork-servetten en tafelpapier

Tork-oplossingen

Wij begrijpen dat iedere gelegenheid zijn eigen oplossing vraagt maar of het nu om een maaltijd in de cafetaria gaat of een snelle hap in de kitchenette, een servet is altijd gewenst.

 

Tork biedt hierin een zeer ruim assortiment aan waardoor je servetten kan kiezen die passen bij de huiskleur van de onderneming of kan kiezen voor een zeer kwaliteitsvolle servet voor belangrijke lunches. In deze lijn kan je dan ook bijpassend tafelpapier of een mooie placemat terugvinden.

Naast de inrichting van je toiletten of alles wat met tafelaankleding te maken heeft, kan je bij Tork ook nog terecht voor een hele reeks andere artikelen zoals vuilnisbakken, keukenrollen, geursystemen ...

Ons assortiment

© Chips Service     Houtweg 48   |   1140 Brussel - Bruxelles   |   T +32 (0)2 215 68 03   |   F +32 (0)2 215 69 12   |   info@chips-service.be